Fritidsklubb åk 4-6

Fritidsklubben för eleverna i åk 4-6 Rågsveds grundskola finns i Parkleken Rågdalen, Bjursätragatan 50-52 och bedrivs i stadsdelens regi. Avgiften är 800 kr/termin, som betalas under fyra månader á 200 kr. Mellanmål och omsorg ingår i avgiften. Avgiften är samma för alla oavsett familjens inkomst och antal barn i inskriven verksamhet.

Fritidsklubben är en öppen verksamhet där barnen själva är delaktiga i planering och de aktiviteter som genomförs. Barnet är ansvarigt för att gå till och från fritidsklubben samt anmäla sin närvaro till personalen.

I vår fina park finns flera klätterställningar, gungor, sandlåda, lekstugor och olika bollplaner. Vi har bl.a. en upplyst konstgräsplan. Du kan låna månbilar, cyklar, sandleksaker, bollar och mycket annat att leka med.

Inne i parkhuset kan du spela fotboll eller olika sällskapsspel, lyssna på musik eller mysa i soffan. Vi har dessutom ett pysselrum där barnen kan pyssla.

Där finns verksamhet efter elevernas lektionstid fram tills kl. 17.00 och för inskrivna till kl. 17.30.

Kategorier: