Info om öppning och stängning från vecka 44

Gällande öppning och stängning på Rågsveds grundskolas fritidshem

För ett par veckor sedan hade vi oturen att drabbas av översvämning på en av toaletterna som finns på fritidshemsavdelningen Lagunen, där vi öppnar och stänger för tidiga och sena barn i vår verksamhet.

Det innebär för oss att köket och toaletterna på Lagunen skall saneras på fukt i väggar och golv. Under tiden då det görs kommer vi att byta plats för de tidiga och sena barnen. Nedanstående rutin gäller tills vi meddelar annat.

Vi börjar under höstlovet med start från måndag 26 oktober, lämnas de barn som kommer före kl. 07.30 i köket på lilla Lagunen, det gäller även de barn som hämtas efter  kl. 16.50. Övrig tid lämnas och hämtas barnen på respektive avdelning Atlanten och Lagunen, RGS junior. Barnen i våra förskoleklasser kommer att kunna vara på Lagunen under tiden för saneringen.

Gå in genom ingång A4 och tre halvtrappor upp till andra våningen köket är det första rummet som ligger i korridoren. Se beskrivningen på baksidan.

Marko Anderot, rektor